Rohkema info nägemiseks:

TRADINGPLUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 328; jälgijaid - 0. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta TRADINGPLUS OÜ kohta arvamuslugu!"

TRADINGPLUS OÜ hetkeolukord

Juba 328 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Tradingplus OÜ põhitegevusala on spetsiifiliste spordikaupade, meenete ja eritellimusel medalite jae- ja hulgimüük. Püsiklientideks on erinevad

Eesti Taekwondo spordiklubid, organisatsioonid ja võitlusspordi harrastajad Eestis, Lätis ja Leedus.

Tradingplus OÜ on kaubamärgi TUSAH ainuesindaja Eestis, Lätis, Leedus ja Valgevenes. Seoses poliitilise olukorra ja sanktsioonidega, ei müü me hetkel kaupa Valgevenesse.

Üldine hinnang eelmisele majandusaastale on positiivne. Täitsime oma prognoositud mahud. Plaan järgmiseks majandusaastaks hoida müüki samal tasemel. Personalis muudatusi aastal 2023 ei näe.

2022. aastal on hinnakasvu tõttu müüdud merekonteinerite äri, millest saadud tulu on investeeritud äriühingu peamise tegevusala edendamiseks. Üks merekonteinerite üüritegevuse lõpetamise põhjuseid on rohkem suunata fookust spordikaupade müügile ja e-poe arendamisele.

28.juunil 2023

Marko Levtšenko

Juhatuse liige

Tradingplus OÜ

TRADINGPLUS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.